Ковельська лікарня отримає майже 7 мільйонів гривень на забезпечення киснем хворих на коронавірус. ФОТО

0
-10
Ковельська лікарня отримає майже 7 мільйонів гривень на забезпечення киснем хворих на коронавірус. ФОТО
Сьогодні на позачерговій сесії міської ради депутати внесли зміни до бюджету на 2020 рік, пише Про Ковель.

Зокрема, збільшено доходи загального фонду за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на “Нову українську школу” у сумі майже 1 мільйон 285 тисяч гривень.

Місто отримало 5 мільйонів 300 тисяч гривень на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-Cov-2.

З них — 5 мільйонів піде на придбання кисневої станції та 300 тисяч буде спрямовано на закупівлю дохідних матеріалів для забезпечення подачею кисню ліжкового фонду Ковельського МТМО.

Крім того, з міського бюджету виділяється 1 мільйон 470 тисяч гривень на реконструкцію кисневої системи в інфекційному та неврологічному відділеннях лікарні та облаштування там додаткових 47 кисневих точок.

На функціонування новоствореного Комунального некомерційного господарського об’єднання “Траскордонний центр діалогу культур імені Гетьманів Ружинських” піде 400 тисяч гривень.

Буде здійснено перерозподіл бюджетних призначень, що стосуються благоустрою міста, а також у галузях освіти, спорту, охорони здоров’я, культури, соціального захисту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні