--> Степанов показав, як шукав сімейного лікаря | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Степанов показав, як шукав сімейного лікаря

0
0
Степанов показав, як шукав сімейного лікаря
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов продовжує свій “шлях пацієнта”, хворого на COVID-19. Нині він очікує на дзвінок від сімейного лікаря, якого йому призначили без попередньо укладеної декларації. Про це Степанов написав у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«У неділю я зв'язався з нашим контакт-центром, де отримав необхідну інформацію щодо подальших дій, адже не маю підписаної з сімейним лікарем декларації. Мені порадили зателефонувати до однієї з київських лікарень. Так і зробив (у попередніх відео). Розмовляв з черговим лікарем, розповів про самопочуття/симптоми та отримав консультацію щодо лікування вдома", - зазначив глава МОЗ.

Наступний крок, за його словами, – отримати зв’язок із сімейним лікарем, вже на постійній основі. Для цього у контакт-центрі МОЗ необхідно запросити перелік телефонних номерів відповідних медзакладів. Їх також можна знайти також на офіційному сайті НСЗУ у розділі «Для громадян».

"Далі – телефонуємо до відповідного закладу, реєстратурі надаємо особисту інформацію. Після обробки інфо пацієнту має бути прикріплений сімейний лікар. Сьогодні пройшов цей етап на власному досвіді. Достатньо швидко. Наразі чекаю на дзвінок від свого сімейного лікаря, який оцінить стан здоров’я та скорегує подальше лікування», - написав міністр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні