Колектори вимагали борги за допомогою підробленого порно за участі боржників. ФОТО

3
0
Колектори вимагали борги за допомогою підробленого порно за участі боржників. ФОТО
Слідчі Чернігівського відділу поліції спільно з працівниками відділу протидії кіберзлочинам із залученням спецпризначців провели обшуки в офісі колекторської фірми, працівники якої підозрюються у виготовленні і поширенні порнографії.

Повідомляє магнолія.тв

Ще у квітні цього року до поліції звернулася чернігівка, яка повідомила про погрози від незнайомих чоловіків з колекторської фірми. Молодики вимагали повернути кредитні кошти, які постраждала ніколи не отримувала.

Після погроз фізичною розправою, колектори поширили в інтернеті змонтовані матеріали порнографічного характеру із зображенням заявниці.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Максимальна санкція цієї статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Поліція провела санкціоновані обшуки в офісі колекторської компанії.

В ході обшуку поліцейські вилучили півсотні ноутбуків, 30 мобільних телефонів, близько 50 сім-карт різних мобільних операторів, документи та листи для боржників кредитних установ. Вилучене направлене на проведення відповідних експертиз.

Поліція встановила, що зловмисники збирали особисту інформацію про боржників, їх близьких родичів, знайомих та колег по роботі. Систематично телефонували з вимогами сплати заборгованості та погрозами. Після чого за допомогою спеціальних програм монтували і поширювали в інтернеті матеріали порнографічного характеру із зображеннями боржників, які колектори знаходили в соцмережах.

Нині триває досудове розслідування, в рамках якого поліція встановлює особи всіх постраждалих від діяльності колекторської фірми та перевіряє причетність зловмисників до аналогічних злочинів.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так оті "колекційонери" вже оборзіли і нікому їх на місце поставити,
Відповісти
АК-47 може поставити будь-кого на місце!
Відповісти
Зацензурте і покажіть відео, хоча б скріни з відео
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні