Режисер "Сам удома" зізнався, як Трамп потрапив у фільм

0
-2
Режисер "Сам удома" зізнався, як Трамп потрапив у фільм
Режисер різдвяної комедії "Сам удома" Кріс Коламбус розповів в інтерв`ю Insider, як 45-ий президент США Дональд Трамп знявся в другій частині франшизи. Тоді був нью-йоркським бізнесменом.

"Ми хотіли фільмувати у вестибюлі його готелю "Плаза". Внесли за це гонорар. Але Трамп хотів більшого. Сказав: "Єдиний спосіб отримати дозвіл на зйомку - це зняти мене в стрічці". Він був наполегливим. Пробив собі шлях у кіно".

Коламбус хотів видалити сцену з Трампом. Але під час першого показу глядачі зраділи, побачивши бізнесмена на екрані. Режисер здивувався, але лишив камео Трампа.

Цьогоріч "Сам удома" виповнюється 30 років. У серпні 2020-го виконавець головної ролі Маколей Калкін відсвяткував 40-річчя. Уперше зважився на відверте інтерв`ю про героїнову залежність та славу в юному віці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні