Пацієнт побив сімейну лікарку, бо та... не захотіла з ним підписувати декларацію

0
-2
Пацієнт побив сімейну лікарку, бо та... не захотіла з ним підписувати декларацію
За процесуального керівництва Житомирської місцевої прокуратури слідчими поліції розпочато кримінальне провадження за фактом скоєння пацієнтом хуліганства стосовно сімейного лікаря медичного центру Житомира (ч.1 ст. 296 КК України). Інцидент стався 19.11.2020, у центрі первинної медичної допомоги. Про це пишутьZhitomir.News.

Місцевий житель, 1970 року народження, перебуваючи у кабінеті сімейного лікаря та отримавши відмову у підписанні з ним декларації, вчинив словесний конфлікт і хуліганські дії стосовно лікарки та медичної сестри, спричинивши їм тілесні ушкодження.

Після цього інциденту лікарці знадобилася медична допомога, у зв’язку з чим її госпіталізували до одного з медичних закладів міста.

Досудове розслідування, яке проводить Житомирський відділ поліції, триває. Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні