Волинянин за $100 пропонував поліцейському «закрити очі»

1
-3
Волинянин за $100 пропонував поліцейському «закрити очі»
Учора ввечері в райцентрі Любешів співробітники поліції виявили 29-річного жителя району, який керував автомобілем «ВАЗ» у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловік, аби уникнути відповідальності за скоєне надав поліцейському неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала факт хабаря, гроші вилучили, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штрафом від 17 до 68 тисяч гривень або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну одне око можна закрити. а ще троє очей ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні