Українські зірки об'єдналися проти домашнього насильства. ВІДЕО

0
-1
Українські зірки об'єдналися проти домашнього насильства. ВІДЕО
Телеведуча Маша Єфросиніна разом з артистами зняла відео, у якому закликала жінок "розірвати коло насильства". Ролик опублікувала в Instagram.

Відео презентували до Міжнародного дня боротьби з насильством над жінками, який відзначають 25 листопада. Участь взяли Monatik, Оля Полякова, Юлія Саніна, Тарас Тополя та Аlyosha.

"З "неіснуючої" теми насильство над жінками в нашій країні перетворилося на кричущу. Тому що цифри страшні, і роботи, щоб їх зменшити, багато. Мені складно підібрати слова, щоб подякувати артистам за це відео. З таким об'єднанням, впевнена, дуже скоро показник мільйон жінок в рік, які терплять різні види насильства, буде зменшуватися", - написала Єфросиніна в Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні