13-річна волинянка, яка народила від 63-річного вітчима, мала статеві зв'язки ще з кількома дорослими чоловіками. ФОТО. ВІДЕО

1
-3
13-річна волинянка, яка народила від 63-річного вітчима, мала статеві зв'язки ще з кількома дорослими чоловіками. ФОТО. ВІДЕО
Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли про те, що у Ківерцівському районі Волинської області вітчим протягом двох років ґвалтував свою 13-річну падчерку.

13-річна дівчинка розповідала матері про зґвалтування, проте жінка не захотіла про це чути.

На Волині розгорівся скандал через 13-річну школярку, яка народила сина від свого 63-річного вітчима.

Про це повідомляє програма"Стосується кожного", пише Знай.юа.

У середині серпня, одразу після народження дитини до 13-річної школярки навідалися правоохоронці, аби встановити батька немовляти. Підозри впали на вітчима дівчинки, від якого у її матері є троє спільних дітей.

" За результати ДНК встановлено, що батько цієї дити є вітчим цієї дівчинки, малолітньою мами", - розповіли у поліції.

Мати неповнолітньої породіллі, 36-річна Марія, відмовляється вірити у причетність свого співмешканця до зґвалтування доньки.



"Вона не хотіла казати від кого, лише сказала: "Мамо, я вагітна". Ну вона мені говорила, що батько Віталік", - говорить мама дівчинки.

Батьком дитини малолітня матуся записала 22-річного Віталія, який із малолітньою матусею протягом трьох років навчався у дитячому оздоровчому центрі.



Я з нею відношення ніякого не маю. У мене є дворічна донька, я її сам виховую. Я просто не хочу, щоб вона мені життя калічила", - розповів Віталій, якого малолітня мама записала батьком своєї дитини.

Згодом 8-класниця все-таки зізналася, що у неї був інтимний зв'язок ще з кількома дорослими чоловіками.


https://www.facebook.com/watch/?v=413960906645077&t=0


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шлюха!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні