Україні отримає $7 млн на боротьбу з насильством

0
9
Україні отримає $7 млн на боротьбу з насильством
Уряд Канади профінансує новий проєкт України на $7 млн.

Проєкт реалізовують для допомоги 30 українським громадам у запобіганні та відповіді на сексуальне й гендерно обумовлене насильство, заявила посол Канади в Україні Лариса Галадза у виступі на відкритті виставки "Річ у тім…", передає "Укрінформ". Захід присвячений проблемі домашнього насильства.

"Викорінення сексуального і гендерно обумовленого насильства є ключовим пріоритетом для Канади як вдома, так і тут, в Україні... Мені дуже приємно оголосити про фінансування урядом Канади нового проєкту вартістю 7 мільйонів доларів для допомоги 30 громадам задля запобігання та відповіді на сексуальне та гендерно обумовлене насильство. На загальнодержавному рівні проєкт також допомагатиме національним інституціям надавати послуги жертвам і фінансуватиме програми запобігання насильству", - розповіла посол.

Проектом займатиметься Фонд народонаселення ООН. Галадза також сподівається на співпрацю з урядом України та місцевою владою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні