Рокіровка Григоріїв: тепер Пустовіт заступник Недопада

4
-2
Рокіровка Григоріїв: тепер Пустовіт заступник Недопада
Головою обласної ради депутати обрали Григорія Недопада («ЗА Майбутнє»), а його першим заступником – Юрія Поліщука (ВО «Свобода»).

Заступником Григорій Недопад запропонував обрати Григорія Пустовіта. Після таємного голосування лічильна комісія оголосила результати: за кандидатуру Григорія Пустовіта проголосували 49 депутатів, повідомляє ІА Волинські Новини.

Зауважимо, під час виборів заступників не голосувала фракція «Європейської Солідарності». Мотивували своє рішення тим, що з ними ніхто не погоджував ці кадрові пропозиції.

З березня по липень 2014 року Григорій Пустовіт виконував повноваження голови Волинської ОДА, з липня 2017 р. обраний секретарем Луцької міської ради, виконувачем повноважень Луцького міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це як пуця-пуця з мєдвєдкіним рокірнулись
Відповісти
Яке їхало, таке й здибало.
Відповісти
Яке їхало, таке й здибало.
Відповісти
Мишача возня в амбарі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні