В одному з супермаркетів пранкер у "костюмі плавця" викупався в акваріумі з живою рибою. ВІДЕО

1
-5
В одному з супермаркетів пранкер у "костюмі плавця" викупався в акваріумі з живою рибою. ВІДЕО
У херсонському супермаркеті чоловік, роздягнений до трусів, вирішив пірнути в акваріум з живою рибою. "Плавцем" зацікавилися місцеві правоохоронні органи.

Про це повідомляє один з користувачів у Facebook на сторінці "Херсон і окрестности". "Заплив" місцевий Іхтіандр зробив в ємності для утримання живої форелі на території супермаркету "Сільпо", що розташований у ТРЦ "Фабрика". Інцидент стався минулої неділі, 22 листопада.

На відео чоловік в одних плавках і медичній масці пірнув в акваріум і відразу ретирувався з "місця злочину". Відео було знято відвідувачами супермаркету. Увага, кадри супроводжуються нецензурною лексикою!

Варто зазначити, що в "УНІАН" повідомили, що особистість водолаза встановлена. Як повідомляють журналісти, плавцем є херсонський пранкер Михайло Шаталов. Сторінка Шаталова в Instagram містить низку роликів з пранками, але відео з купанням у супермаркеті там поки немає.

Тепер хлопця шукає херсонська поліція. Про це в коментарі "Кавун.City" розповів представник пресслужби поліції Херсонщини Віталій Байдаров.

За його словами, пранкеру інкримінують дрібне хуліганство. Відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, юнакові загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі до 199 гривень. Також стаття 173 КУпАП передбачає такі види покарання як громадські роботи на строк до 60 годин, виправні роботи на строк до двох місяців (за вирахуванням 20 відсотків від заробітку на користь держави) або арешт до 15 діб.

Раніше повідомлялося, що в Алмати арештований 23-річний пранкер, який жартував над пасажирами метро, імітуючи безперервний кашель. Про це повідомляє Tengrinews.kz з посиланням на пресслужбу Департаменту поліції міста.

Також повідомлялося, що народна депутатка від фракції "Слуга народу" Єлизавета Богуцька видалила фотографію в "масці-сіточці", в якій вона прийшла в Раду. Нардепка "почистила" свою сторінку у Facebook після того, як їй зателефонував пранкер, який представився головою Офісу президента Андрієм Єрмаком, і зажадав це зробити. У ролі пранкера виступив журналіст Валентин Чернявський.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дибільне та психічно неврівноважене молоде покоління. Наступний і останній крок— в басейн з піраніями, щоб вони його там залайкали!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні