У США фанати після смерті Марадони почали прощатися з Мадонною

0
-1
У США фанати після смерті Марадони почали прощатися з Мадонною
Фанати переплутали легендарного футболіста із відомою поп-співачкою.

У середу, 25 листопада, весь футбольний світ засмутила трагічна звістка - пішов з життя легендарний Дієго Марадона. 60-річний екс-футболіст подарував Аргентині і всьому світові чимало яскравих подій, залишивши величезний слід в історії.

Однак, не всі люди правильно сприйняли цю новину. Так, в США деякі люди переплутали футболіста з відомою американською поп-співачкою Мадонною. У Twitter з'явилося чимало повідомлень, де фанати прощаються з 62-річною співачкою замість іменитого аргентинця.

"2020 рік забрав у нас легенду. Спочивай з миром, Мадонно, королево поп-музики. Ми будемо за тобою сумувати", - написала одна з прихильниць співачки. Інші просто писали: "Спочивай з миром, Мадонно".

Раніше повідомлялося, що фанати Дієго Марадони в Неаполі і Буенос-Айресі вийшли на вулиці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні