Коронавірус заважає «Волині» на шляху до Прем’єр-ліги

0
0
Коронавірус заважає «Волині» на шляху до Прем’єр-ліги
В луцькій «Волині» поставили за мету повернутися до української футбольної Прем’єр-ліги за підсумками сезону 2020/21, проте в плани «Хрестоносців» втручається підступний COVID-19.

Ще до початку нового сезону в Першій лізі українського футболу багато хто з експертів, даючи масштабний прогноз на спорт в країні і на футбол зокрема, відзначав, що у луцької «Волині» одні з кращих шансів зайняти одну з трьох найвищих сходинок в турнірній таблиці другого за рівнем дивізіону, які дають право підвищитися в класі до елітного дивізіону – Прем’єр-ліги. А коли керівництво «Хрестоносців» домовилося про співпрацю з досвідченим і далеко не чужим для «Волині» тренером Василем Сачком, який має досвід великих перемог з полтавською «Ворсклою» як на національному рівні, так і в Європі, оптимізму в луцьких вболівальників додалося ще більше.

Під керівництвом відомого тренера «Волинь» і правда серйозно додала в солідності футболу і, перш за все, в надійності захисту, чим славляться команди Сачка взагалі. Втім, навіть найкраща аналітика спортивних подій та передсезонні прогнози не здатні передбачити «не футбольних факторів», які можуть вплинути на перебіг подій в сезоні для кожної окремої команди. І «Волинь» зіштовхнулася саме з таким фактором, ім’я якого всім відому в 2020 році – COVID-19.

Головний ворог людства дістався і Першої футбольної ліги України, і поки що «Волинь» одна з найбільших його «жертв», адже вже два матчі луцької команди були перенесені через високий рівень захворюваності на коронавірус в командах-суперницях. Спершу «Волинь» не зіграла матч 13-го туру з «Прикарпаттям», адже команда з Івано-Франківська у повному складі пішла на самоізоляцію через масове зараження вірусом, а вже у 15-му турі не відбувся і матч підопічних Сачка проти «Чорноморця», бо у одеситів важка епідеміологічна ситуація.

Таким чином, «Волинь» вимушено відпустила своїх конкурентів в боротьбі за право потрапити до Топ-3 підсумкової таблиці дивізіону у відрив, і враховуючи те, що всі перенесені матчі луцької команди з великою вірогідністю відбудуться вже у наступному році, можна очікувати великі проблеми для команди Сачка, яка буде змушена грати в «турбо-режимі», і втрати очок в такій ситуації будуть невідворотними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні