Стала відома остання воля Дієго Марадони

0
3
Стала відома остання воля Дієго Марадони
Однак вирішувати, як і де відбудеться поховання легендарного футболіста, будуть його спадкоємці.

Легенда світового футболу Дієго Марадона заповідав, щоб у день смерті його тіло забальзамували і виставили перед публікою. Про це в четвер, 26 листопада, повідомило видання Infobae.

Відзначається, що в жовтні Марадона відвідав нотаріуса й офіційно оформив свою останню волю.

"Я, Дієго Марадона, перебуваючи при здоровому розумі і твердій пам'яті, хочу висловити свою волю, яка полягає в тому, щоб у день моєї смерті мене забальзамували і виставили напоказ", - зазначено в документі, який опинився в розпорядженні видання.

Як повідомляється, колишній гравець і тренер збірної Аргентини обговорював ідею бальзамування зі своїми друзями.

"Я не хочу статую, вони мені не подобаються, іноді вони зовсім не схожі на людину, яку зображують. Коли я помру, я хочу, щоб це був я, щоб люди вітали мене", - заявив Марадона.

Однак вирішувати, як і де відбудеться поховання футболіста, будуть його спадкоємці.

Нагадаємо, Дієго Марадона помер 25 листопада у віці 60 років від серцевого нападу. У зв'язку із цим влада Аргентини оголосила у країні триденний траур.

Наступного дня в аргентинській столиці Буенос-Айресі почалася церемонія прощання з легендою, на якій очікувалося близько мільйона осіб. На площі перед урядовою будівлею відбулися сутички охочих попрощатися і силовиків.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні