Бізнесмен прийшов на весілля з шістьма вагітними від нього подругами

0
4
Бізнесмен прийшов на весілля з шістьма вагітними від нього подругами
У Нігерії бізнесмен на прізвисько Красунчик Майк прийшов на весілля разом з шістьма вагітними від нього подругами, пишуть novosti-n, з посиланням на видання Daily Mail.

Красунчик Майк (Pretty Mike), чиє справжнє ім'я Майк Ез-Нвалі Нвогу (Mike Eze-Nwalie Nwogu), - відомий шанувальник жінок і власник нічного клубу в найбільшому місті Нігерії, Лагосі. Майк був гостем на весіллі актора Ноллівуду (нігерйська версія Голлівуду) і коміка Вільямса Учемби ( Williams Uchemba) і його дівчини.

Плейбой у рожевому костюмі демонстративно погладив по животу кожну зі своїх супутниць, одягнених у костюми та сукні з однаковою сріблястою блискучою тканиною. У своєму Instagram він написав: «Це не кінематографічний трюк... Ми просто живемо своїм найкращим життям».

Красунчик Майк відомий своїми екстравагантними витівками. У вересні 2019 року він позував з п'ятьма жінками у весільних сукнях і сказав, що мріє одружитися з двома колишніми і трьома нинішніми подругами.

У 2017 році його заарештували за те, що він прийшов на весілля з кількома дівчатами на повідках.

Кінематограф Нігерії - найбільша кіноіндустрія в Африці з точки зору доходів і кількості фільмів, вироблених за рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні