Ппоказали відео затримання луцького педофіла, який змушував дітей зніматися в порно. ВІДЕО

0
-1
Ппоказали відео затримання луцького педофіла, який змушував дітей зніматися в порно. ВІДЕО
Нагадаємо, сьогодні, 27 листопада ми повідомляли, що жителю міста Луцька повідомили про підозру у розповсюдженні серед неповнолітніх зображень порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію.

У поліції показали відео затримання чоловіка, який розповсюджував дитячу порнографію. Записом правоохоронці поділилися із журналістами ІА "Конкурент" у п'ятницю, 27 листопада.

Ідеться про затримання 62-річного волинянина, якого підозрюють у розповсюдженні дитячої порнографії. За словами правоохоронців, чоловік розповсюджував серед неповнолітніх зображення порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію (ч.ч. 4,5 ст. 301 КК України, покарання – до 12 років позбавлення волі).

За клопотанням прокурорів суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні