--> Річниця пам'яті жертв Голодомору: які будуть заходи у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Річниця пам'яті жертв Голодомору: які будуть заходи у Луцьку

1
-3
Річниця пам'яті жертв Голодомору: які будуть заходи у Луцьку
Скорботні заходи, приурочені до вшанування пам’яті жертв голодоморів, розпочнуться на Замковій площі в Луцьку о 15.40. О 16.00 - Всеукраїнська акція «Запали свічку пам’яті!». Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради у зверненні щодо поминання Григорія Недопада, голови облради. Про це пише Волинь.юа.

Нехай о 16.00 годині цього дня на підвіконні кожної волинської оселі засіяє символічна свіча чи лампадка, аби цей вогник зігрів багатостраждальні душі невинно убієнних, які згасли від голоду...

« На знак скорботи, закликаю усіх небайдужих краян 28 листопада долучитися до загальнонаціональної хвилини мовчання та до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам'яті». Нехай о 16.00 годині цього дня на підвіконні кожної волинської оселі засіяє символічна свіча чи лампадка, аби цей вогник зігрів багатостраждальні душі невинно убієнних, які згасли від голоду... Нехай найвищим пам’ятником мільйонам жертв Голодоморів буде світлий храм нашої душі, сповненої скорботи та щирої молитви. Вічна пам’ять усім жертвам Голодомору!», - пише Недопад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особисто на волинi голодомор був .
Жерди в пана за пятьох.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні