Зима наступного тижня прийде за графіком: карта погоди

0
1
Зима наступного тижня прийде за графіком: карта погоди
Початок наступного тижня в Україні відзначиться незначними морозами, подекуди пройде сніг, на дорогах – ожеледиця. Про це пише Українська Правда із посиланням на Український гідрометцентр.

Деталі: 30 листопада та 1 грудня в західних, Житомирській та Вінницькій областях без опадів, лише вночі 30 листопада місцями можливий сніг, на дорогах ожеледиця.

Нічна температура у понеділок-вівторок від 1° до 6° морозу, вдень близько нуля.

1 грудня на Прикарпатті до -9°. В Карпатах вночі 30 листопада 4-9° морозу, 1 грудня 7-12°, вдень 1-6° морозу.

На решті території невеликий мокрий сніг (30 листопада місцями помірний мокрий сніг, у більшості центральних та південних областей переважно дощ), на південному сході - без опадів.




У Києві та області на початку тижня очікується мокрий сніг; на дорогах можлива ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу (вночі 1 грудня до 5° морозу).




У період 2-3 грудня у північних та більшості центральних областей місцями йтиме мокрий сніг, на решті території без опадів. Температура вночі 0-6° морозу.

На Київщині 2-3 грудня місцями мокрий сніг. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні