У Луцьку велосипедист вирвав у перехожого гроші просто з рук

1
5
У Луцьку велосипедист вирвав у перехожого гроші просто з рук
В обласному центрі Волині поблизу магазину на вулиці Гетьмана Мазепи пограбували чоловіка, вкравши у нього тисячу гривень.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пишуть Волинські Новини.

Так, 22 червня о 14.50 поблизу магазину «Апетит» на вулиці Гетьмана Мазепи, 2а раніше судимий злочинець пограбував чоловіка, відкрито викравши у нього 1000-гривневу купюру.

Окрім того, через кілька тижнів чоловік вкрав з магаину «Сім-23» на вулиці Володимирській чотири шоколадки.

У суді грабіжник свою вину не визнав. За його слів, він побачив, як чоловіку відмовили розміняти тисячу гривень у магазині. Тож на вулиці він отримав від того купюру, аби обміняти в іншому магазині. Коли ж повернувся, то власника грошей вже не було. Спочатку він зберігав гроші у себе, а потім поміняв на злоті та витратив.

Проте у потерпілого була зовсім інша версія тієї події. Він розповів, що у магазині йому відмовили поміняти тисячу гривень, а на вулиці до нього на велосипеді під’їхав незнайомий чоловік, вирвав купюру з рук та поїхав. Потерпілий біг за грабіжником ще 300 метрів, але той втік. Тож він викликав поліцію.

Вивчивши показання та докази, суд дійшов висновку, що злочини обвинуваченого повністю доведені. Врахувавши всі обставини, злочинцю призначили покарання у виді чотирьох років та одного місяця за ґратами, приєднавши два місяці невідбутого покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з чого іще можна вирвати гроші? В зубах, скажімо, їх не носять. Та й між ногами не ховають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні