Українці розповіли, за що найбільше переживають

0
-11
Українці розповіли, за що найбільше переживають
Українці найбільше турбуються зростанням цін і тарифів на комунальні послуги, інфляцією, занепадом економіки і вирішенням воєнного конфлікту на Донбасі.

70,9% респондентів визначили як дуже важливу проблему "зростання цін, інфляція", 69,8% - "занепад економіки", 69,3% - "зростання тарифів на комунальні послуги", 69,8% - "вирішення воєнного конфлікту на Донбасі", сказала голова правління Центру "Соціальний моніторинг" Ольга Балакірєва під час презентації результатів моніторингу громадської думки населення України.

Для 64,2% респондентів дуже важливою є проблема відсутності роботи, безробіття, для 63,6% - корупція та кумівство у владі.

"Якщо підсумувати всі ці результати, то ми традиційно маємо три ключові проблеми - проблема в цілому рівня життя, яка пов'язана суттєво і з цінами, і з проблемами зайнятості, економікою, тобто соціально-економічні проблеми, проблема вирішення воєнного конфлікту на Сході України і проблема влади, як така, що стосується кумівства, непрофесійності. Ці три проблеми лишаються протягом всього року як ТОП-проблеми", - зауважила Балакірєва.

Всеукраїнські соціологічні опитування дорослого населення провели в червні, липні, серпні, вересні та листопаді 2020 року. Останнє опитування проводили з 18 до 26 листопада 2020 року в 24 областях України та м. Києві, опитали 3020 респондентів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні