--> Скільки буде коштувати заїзд до одного з луцьких дворів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки буде коштувати заїзд до одного з луцьких дворів

0
1
Скільки буде коштувати заїзд до одного з луцьких дворів
До кінця 2020 року в Луцьку планують здійснити капітальний ремонт заїзду до будинку №13 на проспекті Президента Грушевського, пише ІА Волинські Новини.

Закупівлю для пошуку підрядника вже оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 3 грудня.

Очікувана вартість робіт становить 631 тисячу гривень.

Капітальний ремонт включатиме розбирання асфальтобетонних покриттів механізованим способом, демонтаж бордюрів і покриття з фігурних елементів мощення, улаштування нових покриттів із бруківки, облаштування тротуарів, планування площ, встановлення нових поребриків, встановлення водовідводів на тротуарі під водостічні труби будинків і облаштування водовідводу через зелені зони.

Усі роботи мають завершитися до 31 грудня поточного року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме вісім років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні