Банкова може замінити ще чотирьох глав ОДА. ДЕТАЛІ

2
5
Банкова може замінити ще чотирьох глав ОДА. ДЕТАЛІ
Президент Володимир Зеленський після місцевих виборів почав процес ротації голів обласних державних адміністрацій. Нині ЗМІ повідомляють про наміри Банкової змінити ще чотирьох голів ОДА. Раніше своїх посад позбулися очільники Івано-Франківської, Одеської, Сумської, Миколаївської, Хмельницької та Харківської областей.
ак «Слуги народу» хочуть просунути на посаду керівника Запорізької облради нинішнього голову ОДА області Віталія Боговина. Про це йдеться пише «РБК-Україна».

Також покинути пост може голова Чернігівської ОДА Ганна Коваленко — вона перебуває на останніх місяцях вагітності. Окрім цього, позбутися крісла можуть глави Дніпропетровської і Херсонської ОДА Анатолія Бондаренко та Юрія Гусєва. Останнього можуть призначити керівником «Укроборонпрому».

Раніше в Офісі президента заявили, що причини масового звільнення голів ОДА «не пов’язане з результатами партії Зеленського на місцевих виборах». За словами заступника голови ОПУ Кирила Тимошенка, при оцінці роботи очільників ОДА звертається увага на розвиток соціальних проектів, боротьба COVID-19, поліпшення інфраструктури, інвестиційної привабливості та економічних показників регіонів.



Як зізнається один із співрозмовників у команді Зеленського, деякі перестановки залишалися під питанням, але результати виборів стали «останньою краплею», — пише видання.

Нагадаємо, зараз при заміні обласних голів у Зеленського роблять наголос на більш сильні та досвідчені кандидатури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли ж черга дійде до забутої богом і людьми Волині? Щоб Погуляйко поїхав звідси нах?
Відповісти
Коли вже змінять губернатора Буковини
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні