Покарали жінку, яка хотіла купити чуже немовля

0
3
Покарали жінку, яка хотіла купити чуже немовля
Незаконна схема «усиновлення» була організована в стінах хмельницького медзакладу,пише Волинь.

25-річна Оксана завагітніла, коли була на заробітках. Робити аборт було пізно. Тож вирішила народжувати в Україні. Жінка познайомилася з Аліною, котра кілька років безрезультатно лікувалася від безпліддя. Та сказала: «Народжуй, а я всиновлю твою дитину».

Під час вагітності за Оксаною спостерігав лікар приватної клініки, а щоб уникнути складної процедури всиновлення, запропонував народжувати за підробленими документами. Вона так і зробила. Новонароджену дитину відразу ж віддала Аліні.

Тож Хмельницький міськрайонний суд покарав Оксану за ч. 3 ст.15 (замах на вчинення злочину), ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми).Винною визнали і Аліну. Їй інкримінують вчинення злочину за рядом статей і призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі без конфіскації майна та двох штрафів у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Водночас на підставі ст.75 КК України жінку звільнили від відбуття покарання з іспитовим строком на з роки. Тривають судові засідання стосовно заступника головного лікаря хмельницького медзакладу, де народжувала Оксана.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні