--> Одразу двоє українців у збірній туру ЛЧ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Одразу двоє українців у збірній туру ЛЧ

0
-1
Одразу двоє українців у збірній туру ЛЧ
За підсумками матчів п'ятого туру Ліги чемпіонів, одразу двоє українців потрапили до символічної збірної. Вони ставали найкращими гравцями у своїх матчах.

За даними статистичного порталу SofaScore, до символічної збірної ліги чемпіонів за підсумками 5 туру Ліги чемпіонів потрапили воротар Анатолій Трубін з Шахтаря та Олександр Зінченко з Манчестер Сіті.


Трубін став найкращим гравцем матчу проти Реалу, отримавши оцінку 8,6 за цю гру. Зінченку не було рівних у матчі МанСіті проти Порту, хоча гра і закінчилася внічию без забитих голів. Він отримав оцінку 8,1.

Однак варто додати, що в Манчестер Сіті Зінченко виступає на позиції лівого захисника. А SofaScore у своїй символічній збірній поставили його на лівий фланг півзахисту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні