--> Волонтерки з Волині передали бійцям на передову смаколики, які приготували власноруч. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волонтерки з Волині передали бійцям на передову смаколики, які приготували власноруч. ФОТО

0
-3
Волонтерки з Волині передали бійцям на передову смаколики, які приготували власноруч. ФОТО
Жінки з Володимира-Волинського, Ковеля та Нововолинська об’єдналися і напекли смаколиків для воїнів на Сході.

Ірина Цигикал вкотре робить життя військових солодшим, пише volodymyrmedia.

Рік тому вона, заручившись підтримкою мами загиблого Героя Дмитра ГоловінаАнною Головіною та її сестрою, вперше вирішила напекти печива для поранених воїнів, які проходили лікування у військовому госпіталі у Дніпрі. Зізнається, робила це у пам’ять про свого чоловіка, офіцера 51 ОМБр Олексія Цигикала, який трагічно загинув. У відповідь отримала лист-подяку від захисників, це надихнуло жінку й далі радувати хлопців смачною випічкою.

Кількома днями раніше Ірина на своїй сторінці у Фейсбук запросила усіх охочих долучитися до доброї справи. Відгукнулося, каже жінка, чимало господинь, які залюбки погодилися не тільки напекти солодощів для воїнів, а й підтримали продуктами. Вийшло навіть ліпше, ніж планувалося.

“Той момент коли ти планував одне, а вийшло краще. Зовсім не очікувано печива вийшло настільки багато, що відправили не одну, а дві здоровенні посилки. Три міста об’єдналися в єдиний організм. Володимир-Волинський, Ковель, Нововолинськ ми це зробили разом. Дякую усім хто доєднався і усім хто захотів долучитися”, – йдеться у повідомленні на її сторінці.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні