--> Бруд, матрац на підлозі та розкидані речі: на Волині показали, як живуть діти у «складних» сім'ях. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бруд, матрац на підлозі та розкидані речі: на Волині показали, як живуть діти у «складних» сім'ях. ФОТО

0
-1
Бруд, матрац на підлозі та розкидані речі: на Волині показали, як живуть діти у «складних» сім'ях. ФОТО
Старший інспектор із ювенальної превенції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області Яніна Соколюк спільно з поліцейськими офіцерами Головненської ОТГ Ігорем Мелюхом та Назарієм Гнатюком та працівниками служби у справах дітей Любомльської РДА та соціальним працівником Головненської ОТГ здійснили відвідування сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це інформує Любомльський Відділ Поліції, пише Волинь UA.

За результатами перевірки сім'ям надані консультації з питань соціальних виплат, наголошено на належному виконанні своїх батьківських обов’язків, проведено профілактичні бесіди щодо недопущення вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень стосовно дітей. Виявлено один факт ухилення від батьківських обов’язків, батьків притягнуто до адміністративної відповідальності, а саме за ст. 184 КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні