У селі під Луцьком продають землю боржника

2
-1
У селі під Луцьком продають землю боржника
Під Луцьком виставили на аукціону 29 сотих землі з початковою ціною 106 тисяч 099 гривень.

Про це «ВолиньUA» стало відомо зі сайту «СЕТАМ».

У селі Промінь Луцького району продають земельну ділянку площою 29 сотих для будівництва і обслуговування житлового будинку та майже 4 сотих для ведення особистого господарства. Стартова ціна 106 тисяч 099 гривень.

Початок аукціону 16 Грудня 2020 09:00. Деталі за цим посиланням ТУТ.

Конфігурація – прямокутна. Доїзд здійснюється по дорозі з твердим покриттям. Навколишня територія окреслюється малоповерховою житловою забудовою. Відстань від об’єкта оцінки до: обласного центру м. Луцька – 14,0 км.; автостанції (зупинки) – 0,40км.

Склад грунтового покриття – грунт. В геоморфологічному відношенні земельна ділянка характеризується рівнинним рельєфом. Існуюче використання земельної ділянки не суперечить правовим обтяженням і планувальним обмеженням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще ринок землі не відкрився, а вже землю продають!
Відповісти
Продається не земля дл сільгоспугідь, а ділянка, виділена під індивідуальне житлове будівництво. Це різні речі. Вловлюють твої курячі мізки? Боржник
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні