--> У Миколаєві чоловік став стріляти по підлітку, який катався на скейті. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Миколаєві чоловік став стріляти по підлітку, який катався на скейті. ВІДЕО

0
-4
У Миколаєві чоловік став стріляти по підлітку, який катався на скейті. ВІДЕО
Інцидент стався 6 грудня. На скейтмайданчик прийшов чоловік з родиною, сів на бордюр, чим заважав підлітку кататися на скейті.

У якийсь момент скейт вилетів з-під ніг підлітка і вдарив чоловіка. Той намагався вхопити хлопця за ногу, але це чоловікові не вдалося. Натомість, підліток вдарив його ногою. Чоловік побіг до дитячого візочка, дістав із сумки травматичний пістолет і ,попри втечу підлітка, вистрілив – куля заділа лівий бік хлопця, рана непроникна, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"Зі слів 43-річного чоловіка, конфлікт між ним та неповнолітнім стався через намагання підлітка його побити. Через що чоловік і застосував зброю. Під час огляду неповнолітнього медпрацівники встановили, що проникних поранень на тілі хлопця немає", - сказано в повідомленні.

У відділку поліції 43-річний чоловік добровільно віддав поліцейським травматичний пістолет із набоями та надав дозвільні документи на його носіння і зберігання. 16-річний підліток у присутності матері відмовився від подальшого розслідування інциденту та заявив, що жодних претензій ні до кого не має.

У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство, оскільки чоловік використав зброю у публічному місці, а через це могли постраждати інші люди. Слідство триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні