Заступниця директора з виховної роботи побила учня перед усім класом. ВІДЕО

1
-11
Заступниця директора з виховної роботи побила учня перед усім класом. ВІДЕО
У селі Потелич Жовківського району на Львівщині вчителька кілька разів вдарила рукою по голові учня перед іншими дітьми.

Інцидент стався у 6-А класі. Відповідний ролик з'явився 7 грудня на сторінці спільноти "Львів Сіті" у Facebook.

"Село Потелич, Львівська область, Жовківський район. Учителька української мови та літератури почала давати запотиличники дитині", – йдеться в описі до відео.

У Жовківській районній державній адміністрації вже відреагували на ситуацію. За даними чиновників, інцидент стався 3 грудня у Потелицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

"Під час перерви виник конфлікт між заступницею директора школи з виховної роботи та учнем 6-А класу, під час якого вчителька не сконтролювала своїх емоцій на грубе звернення учня до себе і допустила неправомірні дії щодо вказаного учня, застосувавши фізичну силу", - йдеться у повідомленні Жовківської РДА.

Запевнили, що про цю подію повідомили Львівську обласну державну адміністрацію і Департамент освіти ЛОДА. Також районна влада заявила, що створила робочу комісію для розгляду цього випадку і повідомила поліцію про інцидент.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://nah.uy/sevhub
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні