Скільки мільярдів українці платять за комуналку?

0
-2
Скільки мільярдів українці платять за комуналку?
За десять місяців 2020 року українці сплатили за комунальні послуги без урахування газопостачання та електроенергії 28,6 мільярда гривень. До цієї суми входять послуги теплопостачання, холодна та гаряча вода та водовідведення, вивезення побутових відходів, утримання будинків та прибудинкових територій.

Пише РБК.

Заступниця міністра розвитку громад і територій України Наталія Хоцянівська додала, що це не означає, що всі українці добросовісно сплачують за спожиті послуги.

"Але це свідчить про те, що частина споживачів розраховуються з боргами за попередні періоди. Приміром, за опалення за цей період було нараховано 24 млрд грн, а сплачено 27 млрд, що на рівні 112, 2%. Тобто за опалення за січень-жовтень українці погасили боргів на 3 млрд грн, що є досить непоганим показником", - розповіла Хоцянівська.

Вона додала, що на початок січня 2020 року заборгованість населення за ці послуги становила майже 30,5 млрд грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні