Український борщ з Луцька та котлета по-київськи підкорили Японію

1
1
Український борщ з Луцька та котлета по-київськи підкорили Японію
Одна з найпопулярніших мереж кафе Mini Stop, що в Японії, розпочала продаж української котлети по-київськи, а мережа супермаркетів National Azabu – заправку для борщу, пише Ліга.net.



"Відсьогодні по всій Японії продаються котлети по-київськи. Мережа Mini Stop володіє понад 1700 закладами і в кожній з них можна спробувати ChickenKyiv. Після декількох годин від початку продажу вже багато відгуків у соцмережі твіттер. Наразі тільки позитивні", – цитата з публікації дипломата Хірано Такаші, котрий працював у посольстві Японії в Україні.



Посольство України в Японії також звертає увагу, що в мережі супермаркетів імпортованих продуктів National Azabu з'явилася в продажу заправка для українського борщу. Біля полиць із заправкою поставлені дегустаційні столики, де кожен японець може спробувати українську національну страву.



"Заправка для українського борщу тепер у продажу в супермаркеті імпортованих продуктів National Azabu в Токіо. Виробник - компанія з Луцька", - написали в Facebook представники українського посольства.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо Nestle - це Швейцарія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні