Якщо в квартирі холодно: лучанам розповіли як зробити перерахунок за опалення. ВІДЕО

1
0
Якщо в квартирі холодно: лучанам розповіли як зробити перерахунок за опалення. ВІДЕО
У разі відсутності належного тепла в домівках, лучани можуть подавати заяву на перерахунок послуги з централізованого опалення.

Як повідомив в ефірі Суспільного Волині прессекретар ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков, станом на 8 грудня увесь житловий фонд міста Луцька забезпечений послугою централізованого опалення. Про це пишуть Волинські Новини.

«У двох будинках на проспекті Соборності, 32а та на вулиці Кравчука, 4 є неякісна послуга. Це пов’язано з порушенням гідравлічного режиму роботи мереж. Відомо, що цьогоріч «Луцьктепло» встановило 82 індивідуальних теплових пункти в межах Завокзального району міста. Власне, введення їх в експлуатацію дещо порушило гідравлічні режими роботи мереж. Зараз ми працюємо з цими будинками для того, аби забезпечити надання послуги, згідно з санітарними нормами», – сказав він.

За санітарними нормами, температура у внутрішніх кімнатах має становити 18 градусів, а в наріжних – 20 градусів.

Аби здійснити перерахунок за надання неякісної послуги опалення, споживачам потрібно звернутися в ДКП «Луцьктепло» (або до аварійно-диспетчерської служби, або до центру обслуговування споживачів, або до відділу з контролю якості послуг, або до муніципального сервісного центру) та зареєструвати заявку про неякісну послугу.

«Після цього наша комісія спільно з представниками ЖКП чи ОСББ навідується до того, хто подавав заяву. І якщо дійсно у квартирі фіксується неякісна послуга, тоді здійснюється коригування нарахувань у розмірі 5% за кожен градус нижче норми», – зазначив Антон Безносиков.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шахрайські правила для шахраїв ДКП "Луцьктепло" - на температуру радіаторів вони уваги не звертають, вимірюють температуру повітря, яке, за ледь теплих радіаторів центрального опалення, нагрівається і газовою плитою, і електронагрівачами, і просто людьми, що мешкають у квартирі.
Монополіст має право здирати скажені кошти за послуги, яких не надає.
Чи то кріпацтво, чи то рабство європейської України...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні