У Луцьку помітили розкішний суперкар за 8 мільйонів. ФОТО

30
0
У Луцьку помітили розкішний суперкар за 8 мільйонів. ФОТО
На вулицях Луцька помітили розкішний суперкар Lamborghini Huracan кислотного яскраво-салатового кольору, ціна такого авто становить 8 млн грн, пише Голос.UA.

Відповідні фото опублікували в Instagram.



"Lamborghini Huracan. У мене просто немає слів ", - прокоментували фото в мережі.

Оскільки автомобіль має праве кермо і британські номера, можна припустити, що Lamborghini пригнали з Великобританії.



Суперкар Lamborghini Huracan оснащений 5,2-літровим 610-сильним V10. Він розганяється до 100 км/год за 3,2 с і здатний розвинути максимальну швидкість - 325 км/год.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка дурість!!! Потужність легендарного танка, який виграв Велику Вітчизняну, 500 кінських сил. (??????). Навіщо автомобілю такі і більші "сили"? Навіщо така швидкість? На яких дорогах її можна розвивати? Кому потрібна найкоротша стежка до смерті? Навіщо палити 19 літрів найдорожчого бензину на 100км?
Відповісти
цю бляху - ніхто на облік не поставить, в неї - праве кермо. Тай взагалі, де нею їздити зимою?
Відповісти
Поставлять. Очевидно, ти ніколи не водив авто і з цим не знайомий. На кіпрі, в Японії і інших країнах їздять автомобілі з правим і лівим кермом.
Відповісти
в Україні не ставлять на облік з правим кермом
Відповісти
Не завидуй
Відповісти
З вікна маршрутки видніше :D
Відповісти
А її на облік ніхто і не збирався ставити, тк власник авто громадянин Бріитанїї, і просто приїхав в гості
Відповісти
Дурість це купувати таке авто за такі кошти і друге питання звідки такі гроші ? Це при мін.зарплаті 5000 і авто за 8 млн.
Відповісти
Хто тобі сказав, що власник отримує мінімалку? Не заздри, йди працюй
Відповісти
Ти особисто багато напрацював? Звісно гроші крадені, як прийшли, так і пішли.
Відповісти
Якщо ви пишете такі коментарі, то ви явно не фанат автомобілів і не експерт)
Відповісти
Колір класний. Але на полювання чи риболовлю на ньому не поїдеш. То нащо він треба?
Відповісти
нащо, нащо? шоб бл-дєй катати!
Відповісти
В нього тут є жінка та дитина!
Відповісти
Очевидно більшість написаних тут коментів - від заздрісників.
Особисто я люблю Lamborghini. І якби вам можливість то собі таку придбав би. Бо це не просто надшвидкий автомобіль, а витвір інжинерного мистецтва. Окрім всього це авто дарить водію незабутні емоції. Цими двома пунктами і пояснюється любов до супер і гіперкарів...
Відповісти
Якщо витвір мистецтва, то інжЕнерного.
Відповісти
Ламборджіні взагалі випускав трактори.І яке тут інженерне творіння,інша річ-Феррарі-це легенда і є чим похизуватись.А якщо вже спортивний суперкар,то це Макларен.До речі в Луцьку був помічений пару років назад.
Відповісти
Ну хз. Як на мене Богдан жовтенький. Десятка а деколи і 11 самий кращий. А ще коли набитий людьми під зав язку. А ще коли чекаєш по годині по дві його. Просто казка. Те саме відчуття коли жебраки обговорюють машину пана. Сумно що все так. І впевнений машина полюбому чи чиновника чи його родича чи когось хто мав відношення до якоїсь корупційної схеми. В Україні інакше не може бути
Відповісти
Ху...й..ня..краще двухсотки нічого нема
Відповісти
Х...й...ня..Краще двухсотки нічого немає
Відповісти
Про дане авто вже була публікація по ТСН - з Рівного !
Відповісти
Наш рівень в цій публікації, побачили ламбу, вау вау до нас в село зелена ламборджині заїхала. Галасу ніби space X несподівано на театральній площі приземлився..)) Дичина одним словом..
Відповісти
ідіть ви всі на х@й!!!
Відповісти
Він сюди приїжджає до жінки та дитини!
Відповісти
З правим кермом однознчно не поставлять на облік, мабуть це транзит. Але дійсно шось така машинка не по сезону до нас заїхала, завтра-після як сипне трохи снігу, буде той Lamborghini зимувати у нас :)
Відповісти
Насправді, потужність саме цей машині 805 л.с. Встановлені колеса як на формулі 1, з центральним болтом, замість штатних 5-болтових , і розгоняєиься до сотні вона за 2,6 сек.
Відповісти
Круто. Власник молодець, а ви пускайте слюні =))) До речі, скоро теж планую щось таке, за паро млн собі купити. Ідіть працюйте, на вулицях тонни грошей лежать, беріть - нехочу. Думайте головою
Відповісти
Я просто в шоці з людей які і викладають інформацію і пишуть той бред, для тих хто не знає ця людина це друг «Кобайя» якій з Британії той що приїздив на ламбо в Карпати і в них давно спільний проект ця машина не українця що б ви тут догадок і того бреда не писали.
Відповісти
Він приїжджає до жінки та до дитини (це мої сусіди)
Відповісти
Його посадили в тюрму за продажу наркоти вже я прочитав в новинах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні