Google визначив список книжок, які найчастіше шукали українці за рік

1
-5
Google визначив список книжок, які найчастіше шукали українці за рік
Книги, які українці найчастіше шукали у 2020 році визначила компанія Google.

Серед них є і "Воно", "Після", "Відьмак" і багато інших, повідомили на офіційному сайті Google.

Цьогоріч українці переважно надали перевагу книгам, по яких були зняті відомі фільми.

Наприклад, твір "Маленькі жінки" письменниці Луїзи Мей Олкотт зайняв перше місце в рейтингу. У романі описується життя чотирьох сестер сімейства Марч – Маргарет, Джо, Бет і Еммі. Він частково написаний по дитячим спогадам автора: у Олкотт також було три сестри. За цим романом зняли фільм режисера Грети Гервіг. У зйомках взяли участь такі зірки як Емма Уотсон, Лора Дерн, Сірша Ронан і багато інших.

На другому місці опинився роман "365 днів" Бланки Ліпінської. По цій книзі зняли польський еротичний фільм 2020 року режисерів Барбари Бяловач і Томаша Мандеса.

Третє місце зайняла книга "Гордість і упередження" Джейн Остін. В 2005 році режисер Джо Райт також зняв фільм за цим романом.

Також до рейтингу потрапили книги: "Хлопчик у смугастій піжамі" – Джон Бойн; "1984" – Джордж Оруелл; "Друге життя Уве" – Фредрік Бакман; "Таймлесс. Рубінова книга" – Керстін Гір.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читали цей шедевр?...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні