--> Американський аналітик: Путін готовий почати нову війну проти України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Американський аналітик: Путін готовий почати нову війну проти України

3
-4
Американський аналітик: Путін готовий почати нову війну проти України
В умовах економічної кризи, викликаної пандемією коронавірусу, росіяни можуть почати обурюватися через витрати на утримання окупованого Криму. Потенційні витрати на забезпечення півострова питною водою можуть спонукати Володимира Путіна почати нову військову кампанію проти України для забезпечення півострова водою і нівелювання відповідних витрат.

Про це пише в своїй статті на сайті дослідницького інституту The Jamestown Foundation американський аналітик Пол Гобл.

Російський аналітик з регіональних питань Антон Чаблін вказує, що нещодавно опубліковані дані про бюджет РФ свідчать, що величезні витрати на Крим триватимуть. Москва планує спрямувати не менше 102 мільярдів рублів на забезпечення 68% відсотків бюджету окупованого Криму, а це більше, ніж дотації Дагестану і Чечні - 96,7 мільярдів рублів і 78,8 мільярдів рублів відповідно.

«Сьогодні пасивне прийняття витрат на Крим у російському суспільстві може змінитися. По-перше, тому, що відповідні цифри бюджету стають відомими в умовах кризи, викликаної пандемією. Також росіяни усвідомлюють наявність супутніх фінансових витрат, пов'язаних з Кримом, які не враховано в розмірі поточних субсидій. Серед найбільших супутніх витрат - потенційні витрати Москви на забезпечення півострова питною водою.

Ці передбачувані витрати досить великі, щоб Путін міг обрати альтернативне рішення - почати нову військову кампанію проти України, щоб отримати контроль над водними ресурсами, які Крим втратив після російської окупації», - підсумував американський аналітик Пол Гобл.

Підписуйтесь та читайте свіжі новини на нашому телеграм-каналі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чим падло думало до анексії?!!!!
Відповісти
Якщо "недопалок" і зважиться на таке_ВСЯ УКРАЇНА візьме зброю в руки на захист своєї землі!!!!!!!!!!!! І це буде початок кінця!!!!!!!!!
Відповісти
Він ще першу не розпочав. Чи я щось пропустив? Торгівля з Росією йде повним ходом, Рошен поповнює бюджет Московії. Про що ви?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні