Як «Боруссія» нічию «Шахтаря» святкувала

0
-2
Як «Боруссія» нічию «Шахтаря» святкувала
Футболісти Боруссії (М) у заключному матчі групи Ліги чемпіонів поступились Реалу (2:0). Тому їхня доля у турнірі залежала від паралельного поєдинку Інтер – Шахтар.

Дубль Каріма Бензема значно погіршив долю німців у Лізі чемпіонів. Рахунок 2:0 на користь Реала опустив Боруссію (М) на другу сходинку у групі і команді з Німеччини потрібна була лише нічия у матчі Інтер – Шахтар, пише 24 канал.

Якщо б одна з команд здобула перемогу у Італії, то посунула б Боруссію (М) на третю сходинку та опустили команду у Лігу Європи.

Після фінального свистка футболісти Марко Розе просто на полі через планшет спостерігали за останніми хвилинами у паралельному поєдинку.

Фінальний свисток судді гравці німецького клубу зустріли бурхливими емоціями. Такий рахунок у зустрічі дозволив Боруссії (М) вийти у плей-офф Ліги чемпіонів.

Шахтар після завершення групового турніру має однакову кількість очок з німецьким суперником. Але через поразки в особистих протистояннях, гратиме у Лізі Європи.

Вчора у Мадриді не лише гравці Реала святкували успіх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні