Від COVID-19 помер знаменитий кінорежисер

0
-1
Від COVID-19 помер знаменитий кінорежисер
Знаменитий корейський режисер і сценарист Кім Кі Дук помер в Латвії від ускладнень, викликаних новим коронавірусом. Про це повідомив директор ArtDocFest/Rīga Віталій Манський, пише zn.ua. Відзначається, що режисер приїхав до Латвії 20 листопада, а 5 грудня перестав виходити на зв'язок.

За неофіційною інформацією, в планах у режисера була купівля будинку в Юрмалі і оформлення посвідки на проживання, але на заплановану зустріч він не з'явився. Його колеги підняли тривогу і почали пошук по лікарнях, але через правила щодо захисту персональних даних, пошук був ускладнений.

Сьогодні стало відомо, що Кім Кі Дук помер в лікарні від ускладнень COVID-19.

Кім Кі Дук (Kim Ki Duk) - всесвітньо відомий південнокорейський режисер і сценарист. Лауреат Венеціанського кінофестивалю за фільми "П'єта" і "Порожній будинок", Каннського кінофестивалю за фільм "Аріран", Берлінського кінофестивалю - за стрічку "Самаритянка".

Також відомий як автор фільмів "Весна, літо, осінь, зима і знову весна", "Натягнута тятива", "Час", "Зітхання".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні