--> Президент Литви відмовився переїхати у резиденцію через занадто дорогий ремонт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Президент Литви відмовився переїхати у резиденцію через занадто дорогий ремонт

1
6
Президент Литви відмовився переїхати у резиденцію через занадто дорогий ремонт
Президент Литви Гітанас Науседа вирішив відмовитися від переїзду в окрему резиденцію через високу вартість робіт, необхідних для її ремонту та облаштування. Про це повідомив канцлер президентської служби Альге Будріте.

Повідомляє Бабель.

За його словами, таке рішення президент ухвалив після того, як архітектори представили вартість робіт по оновленню резиденції.

Науседа вирішив решту строку повноважень жити у власному будинку, а передбачені на оновлення резиденції 395 тисяч євро залишаться у бюджеті.

Саму ж резиденцію зможуть використовувати для прийняття іноземних гостей. «Президент вважає, що резиденція може бути не тільки будинком президентської сімʼї, але і місцем для прийому іноземних гостей і проведення протокольних заходів», — розповів Будріте.

Президентській службі належать три резиденції. Основна будівля була збудована ще в 1940 році. Після відновлення незалежності будівля була реконструйована. А в останні роки за резиденції платили тільки комунальну плату, оскільки там ніхто не жив.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наші так зможуть?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні