В Україні буде 110 днів снігу: синоптик дав прогноз на зиму 2020-2021

4
3
В Україні буде 110 днів снігу: синоптик дав прогноз на зиму 2020-2021
Погода в Україні цієї зими здивує 110-ма днями снігу в разі, якщо він піде в день Андрія, 13 грудня. Сніг цього дня ішов, тож можна сподіватися на правдивість прогнозу. Про це повідомив народний синоптик Леонід Горбань, пишуть Надзвичайні Новини.

Горбань розповів, що, згідно з народними прикметами, нинішня зима може бути довгою і сніжною. Синоптик висловив упевненість, що погода продовжить дивувати українців і назвав сніг у це свято гарним знаком.

"Дуже прогнозний день – так званий день Андрія (13 грудня - ред.). Ви сказали, сніг йде по всій Україні. Дай Бог, щоб він у цей день пішов. Бо якщо в день Андрія сніг піде, то він лежатиме 110 днів. Це ж прекрасно", – впевнений Горбань.

Воднчас він розповів, коли слід очікувати зниження температур в Україні.

"І виходить, що відлига йде, а потім, з 20-х чисел, починаються морози. Тим більше, за народними прикметами, йде триразове зниження температур. Це Варки, Савки і Миколки. Варка мастить, Савка постить, а Миколка ще більше додає. Так що це і за народними прикметами, і за розрахунками йде така погода", – зазначив синоптик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От брешуть от брешуть, аж не поперхнуться.
Відповісти
Хто небуть вже заткніть того горьаня клоуна...
Відповісти
Із сьогоднішнім глобальним, світовим потеплінням народні прикмети просто вже не мають ніякого сенсу.все змінилося на планеті ,Ви подивіться зими останніх років?
Відповісти
Оце ти пиздун горбатий
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні