На Волині для крадіжки лісу наймають вантажівки. ФОТО

0
7
На Волині для крадіжки лісу наймають вантажівки. ФОТО
Факти крадіжки лісу правоохоронці виявили у Рожищенському та Ківерцівському районах. За обома випадками тривають досудові розслідування. Незаконно здобуту деревину вилучили.

У п’ятницю, на території Рожищенського лісництва правоохоронці попередили крадіжку сосен. Транспортний засіб, завантажений 18-ма колодами відповідної деревини, виявили представники громадськості. На місце прибули співробітники поліції, працівники лісового господарства.

З’ясувалося, що 18 колод породи сосна із ділянки у лісі викрав 45-річний житель Ківерцівського району. Для транспортування деревини чоловік найняв автомобіль КАМАЗ. Викрадений ліс та автомобіль поліцейські вилучили, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.



Наступного дня, на автодорозі у селі Вишнів Ківерцівського району співробітники групи реагування патрульної поліції затримали автомобіль Chrysler Voyager, під керуванням 28-річного жителя цього ж району. В салоні транспортного засобу знаходилися колоди дуба, довжиною понад 1 м.



На місце прибула слідчо-оперативна група. Автомобіль та деревину вилучили.

Поліція розпочала кримінальне провадження. Йдеться про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.

Нагадаємо, що напередодні в одному з сіл Ківерцівського району правоохоронці провели санкціоновані обшуки у результаті яких вилучили 48,5 метрів кубічних деревини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні