«Слуги народу» відмовилися від новорічного корпоративу

0
3
«Слуги народу» відмовилися від новорічного корпоративу
Фракція партії «Слуга народу» цьогоріч не влаштовуватиме новорічного корпоративу через складну епідеміологічну та економічну ситуацію в країні.

Про це журналістам після засідання фракції сказав перший заступник її керівника, голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, передає кореспондент Укрінформу.

"Зрозуміло, що ні про які корпоративи не йдеться зараз, враховуючи ситуацію епідеміологічну і економічну в країні. Ми можемо просто ... навіть не потиснути, а кулачками один одному так зробити в останній робочий день цього місяця в пленарній залі, і далі всі у своєму робочому порядку, кожен у своїй родині буде святкувати або, не порушуючи правил карантину, у своєму оточенні, з помічниками й так далі", - сказав Корнієнко.

За його словами, помічники народних депутатів будуть самі вирішувати, чи проводити якісь заходи перед новорічними святами, однак парламентарії рекомендуватимуть їм дотримуватися карантинних заходів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні