Юний екснападник «Волині» перейде в «Андерлехт»

0
11
Юний екснападник «Волині» перейде в «Андерлехт»
Нападник львівського "Руху" Микола Кухаревич вже незабаром зміниться українську прописку на бельгійську. "Андерлехт" вже начебто успішно завершив перемовини з босами дебютантів УПЛ.

Про трансфер футболіста у Бельгію раніше говорив і сам власник клубу Григорій Козловський. Він заявляв, що на його столі лежать три пропозиції з цього чемпіонату. Тепер цю інформацію підтвердив і журналіст Ігор Циганик, пише 24 спорт.

За словами журналіста, заключний поєдинок 2020-го року в УПЛ "Рух" – "Дніпро-1" відвідали спортивний директор "Андерлехта" та скаут бельгійців.
Відразу після матчу почалися переговори, які завершилися успішно.

Вже найближчим часом Микола Кухаревич перебереться у розташування бельгійського клубу. Спершу гравець повинен пройти медичне обстеження.

19-річний форвард взимку цього року перебрався у "Рух" з "Волині", де і розпочав кар'єру у 2018 році. За юніорську (U-19) команду хрестоносців виступав протягом півтора сезону, за цей час зіграв 31 матч, в яких відзначився 17-а голами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні