Українські клуби не входять до списку фаворитів Ліги Європи

0
10
Українські клуби не входять до списку фаворитів Ліги Європи
Одразу два українських представника пробилися до весняної частини єврокубків, але ані «Шахтар», ані «Динамо» не вважаються реальними претендентами на перемогу в Лізі Європи, де буде виступати дует з УПЛ.

«Гірники» та «динамівці» обидва отримали право зіграти в 1/16 фіналу Ліги Європи завдяки тому, що посіли треті місця у своїх групах найбільш престижного континентального змагання Старого світу – Ліги чемпіонів. Днями українські клуби вже навіть дізналися своїх суперників по першій стадії плей-офф турніру: «Динамо» зіграє проти бельгійського «Брюгге», а «Шахтар» побореться за вихід до 1/8 фіналу з ізраїльським «Маккабі», і в обох випадках шанси представників Української Прем’єр-ліги на загальну перемогу дуже непогані.

Втім, якщо говорити про шанси на перемогу у всьому турнірі, а не лише в одній його стадії, то тут віри в українські команди значно менше, і головними показниками тут вважаються букмекерські коефіцієнти. Зокрема, не дуже втішні для клубів УПЛ котирування компанії Паріматч – одного з флагманів беттинг-ринку Східної Європи. Якщо скачати Паріматч на свій телефон, або інший девайс, та знайти у лінії букмекера розпис на переможця Ліги Європи сезону 2020/21, то виявиться, що і «Шахтар», і «Динамо» знаходяться у нижній частині списку претендентів на трофей, а парі ні їх загальну перемогу пропонують укласти з однаковим коефіцієнтом – 41.00. І це дуже низький показник вірогідності успіху.

Для порівняння, на головних фаворитів Ліги Європи – англійські «Тоттенхем» та «Манчестер Юнайтед», ставки приймають з коефіцієнтами 6.00 та 7.00 відповідно. Отже у цих команд приблизно у 6-7 разів вищи шанси здобути трофей, аніж у дуету команд з України.

Окремо додамо інформацію про дати найближчих матчів українських клубів в ЛЄ. Одне з найбільш надійних джерел новин про спорт взагалі та футбол зокрема – сайт Favoritnr1.com розповів, що перші матчі стадії 1/16 фіналу тундру відбудуться 18 лютого 2021 року, а матчі відповіді – 25 лютого. Відзначимо, що київське «Динамо» першу гру проведе вдома, а от «Шахтарю» доведеться спершу зіграти в Ізраїлі, а вже в матчі-відповіді стати господарями поєдинку.

Якщо українські команди проб’ються до наступного етапу турніру, то про своїх нових суперників вони дізнаються після жеребкування, що відбудеться 26 лютого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні