Карабах отримає незалежність?

0
-12
Карабах отримає незалежність?
Вірменія не виключає, що може визнати незалежність Нагірного Карабаху. Це залежить від позиції Азербайджану з врегулювання конфлікту.

Інформує РБК.

Про це заявив міністр закордонних справ Вірменії Ара Айвазян, передає сайт вірменського МЗС.

За його словами, наріжним каменем переговорів щодо Нагірного Карабаху є право народів на самовизначення. Він також зазначив, що Єреван не визнавав незалежність, щоб досягти врегулювання дипломатичним шляхом.

"Деякі помиляються сьогодні, вважаючи, що питання статусу Арцаха (Нагорний Карабах, - ред.) знято з порядку денного після застосування військової сили. В зв'язку з цим співголови Мінської групи підтвердили, що питання статусу Арцаха залишиться в порядку денному переговорів. У разі розбіжностей Азербайджану з цього питання, Вірменія розгляне визнання Республіки Арцах", - додав Айвазян.

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін заявив, що статус Нагірного Карабаху поки не визначено. За його словами, це питання буде вирішуватися пізніше.

Відзначимо, за підсумками військової кампанії осені 2020 частина районів Нагірного Карабаху перейшла під контроль Азербайджану.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні