Кому виписувати штраф? У Харкові Tesla на автопілоті перевищила швидкість

2
-20
Кому виписувати штраф? У Харкові Tesla на автопілоті перевищила швидкість
Неподалік Харкова поліція зупинила Tesla на автопілоті. Поліція не змогла знайти порушника: за кермом нікого не було.

У селищі Травневе, що неподалік Харкова, поліціянти зупинили Tesla за начебто перевищення швидкості, але правоохоронці не змогли знайти кому виписувати штраф. Машина їхала на автопілоті й зі слів власника, який був на задньому сидінні, автомобіль не запрограмований на порушення правил, пише 24 канал.

Поліціянти трохи розгубилися у такий ситуації, але все-таки спробували знайти винного. Курйозне відео виклав YouTube-блогер Роман Алексенко.


Розмова блогера з копами / Скриншот з YouTube-каналу ORJEUNESSE

Спочатку правоохоронець хотів притягнути до відповідальності пасажира-власника авто, але Алексенко не був за кермом. Тоді представник закону спробував інший підхід – начебто це блогер не правильно запрограмував Tesla, але Алексенко пояснив, що цю машину неможливо змусити порушувати правила дорожнього руху – вона працює автоматично. Параметри швидкості задає Google maps, а також автопілот не можна налаштувати їхати більше дозволеної швидкості.

Коли цей варіант не пройшов, коп почав доводити, що все одно машина порушила режим швидкості й хтось за це мусить відповідати.

На кінець сторони конфлікту посперечалися щодо правил дорожнього руху і дозволеної швидкості на цій ділянці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ORJEUNESSE упоротий провокатор
Відповісти
Нехай Маску випише штраф
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні