Facebook читає ваші листи?

0
2
Facebook читає ваші листи?
Після офіційного запуску операційної системи iOS 14.3 для гаджетів Apple з’явилася нова функція, що дозволяє побачити, як саме розробники того чи іншого додатку обробляють дані користувачів. Завдяки цій можливості стало відомо, що додаток Facebook отримує доступ до електронних листів

Інформує Бабель.

Facebook, що також володіє Instagram, WhatsApp і низкою інших додатків, крім контактів у телефонній книзі, отримує доступ до «точного місцезнаходження», «конфіденційної інформації», «аудіоданих» та «електронних листів або текстових повідомлень» користувачів.

Коли про це стало відомо, компанія Марка Цукерберга звинуватила Apple у розголошенні того, як її додаток поводиться з особистими даними користувачів.

Рекламу зі скаргами Facebook розмістила на сторінках видань The Wall Street Journal, The New York Times і The Washington Post, де виправдовує доступ до таких даних користувачів як сміливе рішення «на користь малого бізнесу в усьому світі».

Детальну інформацію про те, як додатки поводяться з даними власників гаджетів, можна отримати через App Store. Для цього треба вибрати необхідний додаток і натиснути «детальніше» у розділі «конфіденційність».

«Можливо, вам не сподобається те, що ви побачите, але в майбутньому ви більше не зможете говорити, що Facebook не попереджала вас. Можливо, цього разу вам варто нарешті дослухатися», — резюмує Mashable.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні