«Свідомі»: ми не будемо підтримувати незаконні рішення. ВІДЕО

0
1
«Свідомі»: ми не будемо підтримувати незаконні рішення. ВІДЕО
Депутати Луцької міської ради від Громадянського Руху "СВІДОМІ" не будуть підтримувати незаконні рішення, попри будь-які політичні обставини.

Про це сказав депутат та співзасновник "СВІДОМИХ" Михайло Наход в ефірі Громадського інтерактивного телебачення.

Михайло Наход наголосив, що у фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" всі політичні рішення ухвалюються командою. І, зі слів депутата, навряд перед в якийсь момент постане дилема: голосувати чи не голосувати за незаконне рішення.

"В нас є і юристи, і фахівці в земельній сфері, і в інших сферах. Є досвідчені депутати, які не заплямували себе в якихось корупційних схемах, як-от Алла Надточій... Ми не будемо підтримувати незаконних рішень. Я можу зараз говорити за себе, за всю фракцію я не уповноважений давати відповідь, але ми собі поставили такі завдання, і ми всі рішення ухвалюємо командою", – зазначив депутат.



Обранець громади сподівається, що якщо таке й трапиться, то свідома громадськість, журналісти на цьому будуть наголошувати не тоді. коли незаконне рішення вже ухвалять, а коли його хтось запропонує підтримати.

"За членами нашої команди, які працювали в попередньому скликанні (це Андрій Покровський, Алла Надточій), немає шлейфу, що вони голосували за якісь незаконні рішення. Тому я сподіваюся, що і далі в нас не буде з цим проблем", – додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні