Волинянин вирощував коноплю, нібито для годування кіз

0
-2
Волинянин вирощував коноплю, нібито для годування кіз
У селі Любитів Ковельського району чоловік незаконно вирощував рослини коноплі та додавав в їжу козам для покращення їхнього росту. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Навесні цього року волинянин незаконно посіяв на своїй території рослини коноплі для власних потреб. Влітку він додавав молоді рослини коноплі в їжу козам, що покращувало їх ріст. Як зазначив чоловік, він хотів навесні спробувати курити вирощені рослини. Про це інформує Волинь.Правда.

Відомо, що чоловік, який незаконно посіяв рослини коноплі, одружений та проживає з сім’єю в селі Любитів Ковельського району.

Він має професійну освіту та працює водієм-експедитором за кордоном. У вчиненому волинянин щиро розкаявся та попросив суворо не карати, оскільки його робота є основним джерелом існування для сім’ї.

Суд призначив йому покарання у виді штрафу у розмірі 1700 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні