У Відні спіймали підозрюваних у теракті

0
4
У Відні спіймали підозрюваних у теракті
У столиці Австрії Відні спіймали двох осіб, які імоврно брали участь в теракті 2 листопада.

Пише Вголос.

Обох підозрюваних затримали ще у п’ятницю. У прокуратурі заявили, що на зброї, з якої стріляв терорист, знайшли сліди ДНК одного із затриманих.

Про нього відомо, що йому 26 років, у нього австрійське громадянство, проте він родом із Афганістану. Найближчим часом для підозрюваних оберуть запобіжний захід.

У агентстві AFP повідомляють, що від початку розслідування теракту у Відні було затримано 18 людей, яких підозрюють у причетності до нього.

Нагадаємо, що 2 листопада ввечері у центрі Відня відбулася стрілянина, організована прихильниками “Ісламської держави”. Її жертвами стали четверо людей: дві жінки і двоє чоловіків. Під час проведення операції із захоплення терористів поліції застрелила одного з них.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні