Клієнт ресторану залишив усім співробітникам по 200 доларів чайових

0
-4
Клієнт ресторану залишив усім співробітникам по 200 доларів чайових
В американському місті Толедо, штат Огайо, чоловік після обіду в ресторані залишив 5600 доларів чайових, щоб увесь персонал зміг розділити їх між собою. Про це в неділю, 20 грудня, повідомив телеканал CNN.

Відзначається, що кожен із 28 співробітників ресторану Souk Mediterranean Kitchen отримав 200 доларів.

"У фінансовому плані пандемія надто сильно вплинула на наш ресторан, але ми доклали всіх зусиль, щоб вижити. Потім раптово приходить цей джентльмен і дає нам чайові в розмірі 5600 доларів для всіх наших співробітників", - повідомив власник і шеф-кухар закладу Мусса Саллух.

За його словами, через пандемію коронавірусу деякі члени персоналу не могли дозволити собі купити ялинку чи подарунки рідним на Різдво, а завдяки щедрим чайовим це стало можливим.

Також Саллух зазначив, що такі добрі жести, як зробив один із гостей закладу, слугують нагадуванням про те, що в майбутньому все буде добре.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні